1 sayfadan 1. sayfa

TreeView'i Excel'de Kullanmak

İletiTarih: 04 Eyl 2011 13:36
iva
Selamlar,
Treeview i vba da değilde excelde kullanabiliyormuyuz? Bu arada gerek vba da gerekse excelde kullanmak istediğimiz bu özelliğin detaylı anlatımını nereden bulabilirim?

Cevap: Treeview i excel de kullanmak.

İletiTarih: 04 Eyl 2011 18:43
Tarkan VURAL
Evet, Excel sayfasında da kullanabilirsiniz.

Cevap: Treeview i excel de kullanmak.

İletiTarih: 04 Eyl 2011 19:45
iva
Acemilik / bilmemezlik işte,nasıl olacak ?

Cevap: Cevap: Treeview i excel de kullanmak.

İletiTarih: 04 Eyl 2011 20:01
Haldun Alay
iva yazdı:Acemilik / bilmemezlik işte,nasıl olacak ?

Siteyi incelediniz mi? http://www.excelvba.net/viewforum.php?f=51

Cevap: TreeView'i Excel'de Kullanmak

İletiTarih: 05 Eyl 2011 15:03
iva
Kolay gelsin Haldun bey,

İlgili örnekler userformda treeview kullanımı ile alakalı ben excelde kullanmak istiyorum.

Cevap: TreeView'i Excel'de Kullanmak

İletiTarih: 16 Ekm 2012 17:36
iva
Selamlar Haldun bey,
Yardımcı olabilir misiniz?

Cevap: TreeView'i Excel'de Kullanmak

İletiTarih: 16 Ekm 2012 19:21
Tarkan VURAL
Userformdaki Treeview nesnesi ile sayfa içindekinin birbirinden farkı yoktur. Tek farkı, birine UserForm1.Treeview1 diye hitap ederken, diğerine sayfa adı ile hitap etmeniz gerektiğidir. Örnek : Sayfa1.Treeview1

Ayrıca form üzerindeki nesneye hitapta başta UserForm1 takısı kullanma zorunluluğu yokken, sayfa içindekinde gerek duyulacaktır.
Bilginize.