BİRİM FİYAT

Cevapla
Arkadasca
Mesajlar: 14
Kayıt: Çrş Tem 26, 2023 9:43 am
Lokasyon: İstanbul
Meslek: Kalite Güvence Müdürü
Adınız: Huzeyfe
Soyadınız: Yaman

BİRİM FİYAT

Mesaj gönderen Arkadasca »

.
.

Merhabalar,

LG_001_PURCHOFFERLN Tablosunda PRCURR>0 büyük ise DÖVİZLİ değil ise TL rakamı getir.

Nasıl yapılabilir?

.
.
Ekran Alıntısı.JPG
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Tarkan VURAL
Doğrulandı
Site Admin
Mesajlar: 59
Kayıt: Prş Haz 22, 2023 12:03 am
Lokasyon: İstanbul
Web Sitesi: http://www.tarkanvural.com.tr
Meslek: Yazılım ve Veri Tabanı Uzmanı
Adınız: Tarkan
Soyadınız: VURAL
İletişim:

Re: BİRİM FİYAT

Mesaj gönderen Tarkan VURAL »

Merhaba,
Bir örnek yaptım. Kullanılacak para birimini Genel ve Satır kısmında İşlem Dövizi seçtim. Euro kayıt girdim. Veritabanına attığı kayıtlardan şu şekilde bir query ile döviz ve TL rakamları alabiliyorum:

Kod: Tümünü seç

SELECT PRICE BIRIMFIYAT_TL, CASE WHEN TRCURR NOT IN(0,160) AND TRRATE>0 THEN PRICE / TRRATE ELSE PRICE END BIRIMFIYAT_DOVIZ FROM LG_400_PURCHOFFERLN
Konu Dışı
Logo Yazılım, Özel Yazılım, Entegrasyon işlemleri, Excel VBA kodlama, Raporlama, Eğitim.. gibi konulardaki destek ihtiyaçlarınız içinhelpdesk@evnyazilim.com.trile irtibata geçebilirsiniz.
Arkadasca
Mesajlar: 14
Kayıt: Çrş Tem 26, 2023 9:43 am
Lokasyon: İstanbul
Meslek: Kalite Güvence Müdürü
Adınız: Huzeyfe
Soyadınız: Yaman

Re: BİRİM FİYAT

Mesaj gönderen Arkadasca »

Emeğinize sağlık... Teşekkür ederim.
Cevapla